Македонската фудбалска репрезентација за играчи до 21 година, попладнево од 14:30 (преност на МТВ) го дочекува Израел во 8 коло од евроквалификациите во групата 6.

Благоја Милевски не направи поголеми ротации и изненадувања во почетниот тим, на оглот на Јанков, во одбраната Антовски, Стоименовски, Тодоровски и Личина.

Во средниот ред се Атанасов, Здравковски и Грознадновски а во нападот Митровски, Тошевски и Чурлинов.