Ванда Нара е споруга на Мауро Икарди, воедно и негова менаџерка, смела, провокативна, понекогаш знае да претера со фото сесиите.

Нова „провокација“ од Ванда на Инстаграм, фотографии кои предизвикуваат внимание.