Георгина Родригез објави фотографија на Инстаграм од „вообичаениот“ работен ден, привлече огромно внимание со својот изглед.

Роналдо нема никаков  проблем кога Георгина објавува „жешки“ фотографии на социјалните мрежи, овој пат од „работното место“.