Популарната Дилета Леота својот 30 роденден го прослави со најблиските пријателски и без премногу помпезност како што се очекуваше.

Нејзините фанови, пред се од Серија А покажаа сериозен интерес за тоа што го постираше на социјалните мрежи.

 

Немаше потврда за поголема помпезност иако никој не знаше што се случувало кога мобилните биле искучени.