Најпопуларната спортска новинарка од Италија, Дилета Леота објави фотографија со која покажа дека не само што е во одлична форма туку има и развиено стратегија за секојдневно да го привлекува вниманието на нејзините фанови.

Нема потреба од повеќе објаснување, фотографијата кажува се: