Репрезентативецот на Босна и Херцеговина, Един Џеко во новата натпреварувачка година ќе игра со копачки на Адидас а потпишани од нашиот Сатја Грабуловски.

Уметникот кој веќе соработуваше со Елмас, Чурлинов, Левандовски…го изработи дизајнот на најновите копачи на играчот кој во моментов е под договор со Рома но лесно може да се случи да го промени и клубот ова лето.

Копачки на Џеко со потпис од Грабуловски се појавија и на видео спот.