Напаѓачот на ПСЖ, Хесе Родригез Руиз ја губи трката со планетарната популарност со неговата поранешна девојка. Хесе по три сезони минати на позајмица во Лас Палмас, Стоук и Бетис сеуште не знае дали оваа сезона ќе игра за ПСЖ.

За разлика од него, неговата поранешна девојка знае како да го привлече вниманието на нејзините пријатели на социјални мрежи и јасно е дека ако напаѓачот наскоро не ја подигне формата таа а не тој ќе бидат во прв план на светската јавност.