Македонскиот репрезентативец Елиф Елмас се пофали со новиот дизајн на копачки кои ги изработи македонецот, Сатја Грабуловски.

Тој во минатото исто така соработуваше со македонските ѕвезди, Пандев, Чурлинов, но и за имиња како Левандовски и Роналдо.

Со новите копачки Елмас се надеваме дека во продолжението од кариерата ќе се зацврсти во стартните единаесет на Наполи и ќе го прикаже сиот свој потенцијал.