Берберот кој е задолжен за изгледот на Елиф Елмас во Турција објави фотографија Инстаграм над која напиша „Можеби последно бричење“.

Ова доаѓа непосредно пред утрешното најавено заминување на Елмас од Фенербахче во Италија каде нашиот репрезентативец треба да ги мине лакарските прегледи во Наполи и да стави потпис на петгодишен договор.