Џенова го пречекува Наполи од 19-30 часот, натпревар од голема важност за двете екипи, особено на тимот на Горан Пандев кој се бори за опстанок.

Елиф Елмас е стартер кај Наполи, Пандев не е во почетниот тимкај Џенова, извесно е дека капитенот на македонската репрезентација ќе добие минутажа на оваа средба.