Македонскиот репрезентативец, Елиф Елмас одлучи да се помине со машинка за шишање на „нула“.

Со ова фудбалерот на Наполи го прифати трендот кој го започнаа најголемите фудбалски ѕвезди на почетокот од карантинот поради коронавирусот.

Еве како изгледа новиот имиџ на Елмас преземен од неговиот инстаграм профил.