Порталот Footyheadlines ја објави фотографијата на домашниот дрес на Тотенхем за сезона 2020/21.

Овој пат дизајнерите се оддалечија од класичниот изглед на дресовите на Тотенхем и ги украсија белите дресови со геометриски орнаменти во сива боја.

Технички спонзор на Тотенхем е Најк.