Влегуваме во последните „минути“ за пласман на ЕУРО, Македонија никогаш не била поблиску до завршниот дел на континетален собир, сега е наше време, сега е време за ЕУРО!

ФФМ ве повикува да гласате која фотографија е најдобра, која заслужува место во историјаа, можете да гласате ОВДЕ.