Македонската фудалска федерација во време на карантин се одлучи да направи квиз кој е поврзан со капитенот на репрезентацијата Горан Пандев.

На фотографијата има две фотографии од Струмичанецот кои се речиси идентични, а разлика има само во ситни детали.