Епидемијата на коронавирусот во северот на Италија сериозно ја сфатија и фудбалерите на Лудогорец од Бугарија, кој направи се за да ги заштити своите играчи.

Лудогорец допатува во Милано, а на аеродромот сите негови фудбалери носеа заштитни маски.