Расте еуфоријата во Букурешт, Македонците се подготвени за големиот натпревар против Австрија, кој ќе биде премиерен на Европското првенство.

Екипа на Дриблинг е во Букурешт од каде ви ја пренесуваме атмосферата преку фотографии на кои може да се види дека Македонците се главни во романската престолнина.