Новиот грб на Интер ќе биде промовиран во март, престижната Газета Дело Спорт ја „улови“ грешката на Најк која случајно го објави наводно новиот амблем на клубот од Милано.

„Газета дело Спорт“ објави како изгледа новиот амблем, Најк на твитер по грешка го објави, го симна твитот, но трагата остана.

Дали е ова навистина новиот грб на Интер ќе покаже клубот во март кога е најавена промоцијата.