Деовјката на Кристијано Роналдо, Георгина Родригез му „сплете“ нов имиџ на Португалецот.

Роналдо е негативен на Ковид-19, продолжи со тренинзи, има и нов имиџ.

Георгина му направи нови плетенки на Роналдо кој уживаше во нејзината прегратка.