Група на хакери, кои се преставуваат како „OurMine“, го пробија официјалниот твитер на Барселона и објавија многу интересна информација за Нејмар.

На твитерот на Барселона тие напишаа: „Поздрав од „OurMine“. Прочитавме неколку приватни пораки и – Нејмар се враќа“