Златан Ибрахимовиќ на Инстаграм објави фотографија со „идеален“ тим по негов избор, во составот од единаесет играчи има само едно име !

Швеѓаенцот се пошегува на социјалните мрежи, малку самобендисано, но негиовиот идеален тим изгледа вака: