Златан Ибрахимовиќ веднаш по пристигнувањето во Италија с еповреди и го очекува пауза од околу еден месец.

Швеѓанецот се вратил дома каде ќе го мине периодот на рехабилитација.

Ибрахимовиќ во меѓувреме има време за забава, вози мотор и повторно ужива во слободното време.

Напаѓаот на Милан во Италија треба да се врати за седум дена  бидејќи треба да оди на контрола, потоа следува нов  задолжителен карантин.

View this post on Instagram

Rollin @hakancalhanoglu

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on