Златан Ибрахимовиќ игра во врвна форма и на 39. години, Швеѓанецот е го препороди Милан по доаѓањето, потврди дека нема никаква намера да се пензионира.

Швеѓанецот на Инстаграм објави фотографија со која потесети на една своја поранешна изјава дека може да игра на исто ниво и на 50 години, со тоа јасно даде до знаење дека нема никаква намера да се пензионира.

„Можам да игра на исто ниво до 50. години“