Велшанецот Герет Бејл инвестира во угостителство, отвори втор бар во Кардиф.

Барот со име „ПАР 59“  официјално започна со работа, Бејл своите финансии ги инвестира во угостителство, идејата за изгледот на барот е комплетно негова.

„ПАР 59“ не е само бар, има и терени за голф, нуди многу можности за забава и спортување.