Веќерва се игра финалето на Копа Америка, домаќинот Бразил се среќава со аутсајдерот Перу од 22 часот, на социјалните мрежи многу шеги дека „кариоките“ се фаворизирани на континеталниот собир.

Според реакциите на социјалните мрежи Бразил е извесен победник во финалето вечерва на Копа Америка, многу шеги на фејсбук, твитер…Од рубриката „една слика милион зборови“ ја издвоивме  оваа  со наслов:

СЕ Е ПОДГТОВЕНО ЗА МЕЧОТ БРАЗИЛ – ПЕРУ