Новиот тренер на Барселона, Кике Сетјен, денеска се запозна со фудбалерите на Барселона и го одржа првиот тренинг.

Сетјен со Барселона потпиша договор до 2022 година, но според шемата: 0,5 -1 -1.

Тоа значи дека може да замине уште на крајот на сезоната, а ако задоволи втора контрола ќе му прават следната година.