Викторија Михајловиќ е ќерка на легендарниот фудбалер и тренер од Србија, Синиша, таа е активна на социјалните мрежи и често со провокативни фотографии го привлекува вниманието.

Најновите фото сесии ја покажаа целата убавина на Викторија, таа нема проблем да се „соблече“ пред своите фанови, со тоа нема проблем ни Синиша Михајловиќ кој имаше голема поддршка од својата ќерка во борбата со леукемијата.