Нема крај – Коронавирусот се појави кај женската екипа на Реал Сосиедад.

Како што пишува Football Espana, кај две фудбалерки на екипата е констатиран Коронавирусот. Имињата на фудбалерките не се соопштени.

Не е јасно што тоа значи и за машката екипа на овој шпански фудбалски клуб.