Стадионот на шпанскиот фудбалски клуб Реал Сосиедад доби нови име. Популарната „Аноета“ оди во историјата, а од следната сезона стадионот ќе се вика „Реалe Сегурос“ име кое ќе биде поради спонзорскиот договор на клубот.

Стадионот на баскискиот клуб е отворен во 1993 година, а по неодамна завршеното реновирање неговиот капацитет изнесува 42.000 места.