Манчестер Јунајтед објави дека склучи партнерски договор со компанијата Lego.

Во рамките на соработката, познатата данска компанија направи макета на стадионот „Олд Трафорд“, по повод 110 годишницата  на арената.

Макетата е направена во размер 1/600 и има дури 3898 делови.