Ливерпул претстави нова колекција на спортска облека во ретро стил.

Дизајнот се базира на дресовите од девеесетите, а на облеката е ставено старото лого на Ливерпул.

Во клекцијата се дресови, дуксери, гакици, тренерки и јакни.