Ромелу Лукаку излгеда здебелено во однос на периодот пред и по изолацијата поради коронавирусот.

Белгиецот се врати на тренинг кај Интер но се чини дека ќе мора да симне некој килограм, има вишок според она што се гледа од последниот тренинг.