Џејмс Мадисон од Лестер се пофали со нови копачки по Божиќ, излгедаат прекрасно со кои освои бод на мечот со Јунајтед.

Офанзивниот играч за врска на „Лисиците“ пред мечот со Јунајтед  ги покажа новите копачки кои прекрасни и предизвика внимание на фудбалската јавност во Англија.