Фудбалската репрезентација на Македонија пристигна во Варшава, тука во недела од 20:45 часот ќе се соочи со Полска во 8 коло од Евроквалификациите..

На аеродромот „Фредерик Шопен“ веднаш по пристигнувањето дојде до израз популарноста на нашите интернационалци предводени од капитенот Горан Пандев.

Следуваше мала фото-сесија, делење на автограми од Пандев, Елмас и Алиоски …