Клубот од Ѓорче Петров го официјализираше неименувањето на Муарем Бајрами за нов шеф на стручниот штаб.

Македонија ЃП се раздели со Александар Таневски, а од денес го има на клупата Муарем Бајрами.

Бајрами дел од Шкупи, сега ќе дебитира на клупата ан „лавовите“ на Куп средбата в среда, во Струмица против Академија Пандев.