Екипата на Александар Таневски е посилна за дефанзивец Балса Бановиќ и за напаѓачот Кристијан Костовски кој се враќа „дома“.

Ова го потврдија денеска од клубот од Ѓорче Петров откако дефанзивецот Дечич ја официјализра соработката како и Костовски кој се враќа во клубот од каде потекнува.