УЕФА го потврди очекуваниот термин за мечот меѓу Македонија и Косово во плеј-офот во Лигата на Нации.

Сребата ќе се одигра на 26 март во терминот од 2-45 часот, очекуван потег кој не изнеандува со оглед на фактот дека ова е стандарден термин на УЕФА.

Натпреварот меѓу Грузија и Белорусија ќе се одигра од 18 часот истиот ден, побендикот од овој натпревар ќе игра со победникот од средбата Македонија-Косово.