Македонската фудбалска репрезентација ќе игра во групата 2 во втората сезона во Лигата на Нации, противници се Естонија, Ерменија и Грузија, вака реши денешната ждрепка во Амстердам, Холандија.

 

 

Нашата фудбалска репрезентација втората сезона во Лигата на Нации ќе ја игра во Ц- лигата откако во минатиот циклус беше прва лигата Д на ова натпреварување на УЕФА.