Одбројуваме до мечот со Украина, низ улиците на Букурешт се слави и пее, нормално и пие, македонските навивачи се најгласни, и секако најубави.

Македонија ќе има поддршка од околу 4000 навивачи, Украина речиси со иста бројка, ќе биде интересно на Националната Арена.