Милан дизјанираше специјален дрес кој е посветен на „борците“ против Ковид-19, сите ќе ги подари на болница во Милано.

На ракавот има амблем посветен на сите кои се бореа со коронавирусот, отпечатени се 600 дреса и сите ќе бидат донирани во локална болница.

„Се ќе биде во ред“  – стои на амблемот.