Фудбалерот на Лацио, Милинковиќ Савиќ одлучи денот за одмор кој го доби од Инзаги да го искористи заедно со неговата девојка Наталија на островите Понтине.

Со мини јахта, Савиќ и Наталија целиот ден го поминале на плажите Понза и Палмарола, а потоа се пофалија со неколку фотографии на социјалните мрежи.

Савиќ се појави на денешниот утрениски тренинг на Лацио, подготовките за викенд премстката со Милан започнаа.