Жозе Мурињо знае да изненади, тоа го прави постојано, сега на тренинг се појави со велосипед со кој се движеше на теренот .

Португалецот е специфичен по многу нешта, изјавите се посебна приказна, сега на тренинг ги изненади сите со велосипедот со кој се појави.