Џердан Шаќири ужива во летниот одмор на јхата, тој е со друштво крстари по Медитеранот, очигледно заборавил да се заштити од силното сонце, едноставно „изгоре“.

Швајцарецот е „уловен“ какоужива со друтштвото, но неговото тело е комлетно црвено од силното сонце, тоа ги предивика медиумите во Англија да се шегуваат на сметка на Шаќири.