Вчера во италијанскиот град Виареџо се одржа фестивал, а еден од главните настани беше истакнување на 20-метарската статуа на напаѓачот на Јувентус, Кристијано Роналдо, во облик на био-робот.

Темата на фестивалот беа идолите на современиот свет, а токму таков е Португалецот.