Наполи го подготвува „Сан Паоло“ за рестарт на сеозната во Италија иако Серија А засега нема официјална потврда за продоложние  на сезоната.

Клубот од Неапол покажа како врши дезинфекција на легендарниот стадион.

Николо Скира најави дека Серија А најевројатно се враќа на програмата на 20 јуни.