Македонските репрезентативци се популарни во Полска, пред денешниот трнеинг на „Полонија“ стадионот каде го одработија првиот тренинг во Вршава беа пријатно изненадени.

Пред почетокот на тренингот беа пречекани со фотографии од Пандев, Елмас, Спировски, Алиоски…Беа замолени за автограми, како и сите големи ѕвезди нашите репрезентативци без проблеми се потпишаа…