Синиша Михајловиќ не може без фудбал, победи на најважниот натпревар во животот, ја „растури“ леукемијата а сега се врати на тренинг.

Србинот за прв пат активно учествуваше на тренингот на својата Болоња, претходно од клупата во тренинг центарот ја следеше рабоатата на својата екипа во очекување сезоната да продолжи.