Бразилксата супер-ѕвезда, Нејмар е познат не само по фудбалските мајстории, но и по тоа што покрај себе секогаш има партнерка од која на човек му застанува здивот.

Бразилецот потврди дека е во нова љубовна врска со Наталија Барулиќ која има хрватски корени. Таа е фото модел, а по фотографијата мора да се признае дека Нејмар има вкус за девојки.

View this post on Instagram

Caption this mood..

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on