Во услови кога фудбалот е стопиран, екипен тренажен процес  нема, се е сведено на индивидуална активност.

Напаѓачот на ПСЖ, Бразилецот Нејмар објави фотографија што прави во слободното време кое во моментов го има на претек.

Од фудбалот Нејмар се префрли на тенис, секако рекреативно, но ова се моменти за уживање.

View this post on Instagram

(PADEL) 🎾

A post shared by ene10ta Érre 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on