Роналдо од Бразил, или „вистинскиот“ ужива на одмор во близина на Валенсија во Шпанија.

Бразилецот комплетно е изменет физички, едноставно тешко е да го препознаете со толкав стомак, ужива со девојката Селина Лок на плажите во Валенсија.

Роналдо има 43 години, со девојката Селина е во врска веќе 5 години.