На последниот натпревар сезонава, Илија Несторовски ќе биде на клупата за резерви кај Удинезе на гостувањето против Сасуоло.

Ова е натпревар без значење за Удинезе кој обезбеди опстанок, се очекува Несторовски да добие шанса во текот на натпреварот кој започнува од 20-45 часот.